Sekitar Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Kuiz Perpustakaan!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on

Pada bulan Oktober yang lalu, Perpustakaan PMS baru sahaja selesai menganjurkan Pertandingan Kuiz bersempena dengan Program Galakan Membaca 2012. Kali ini penulis ingin kongsikan beberapa keping gambar yang telah berjaya dirakamkan pada majlis penyampaian hadiah yang disempurnakan oleh Cik Norhafida binti Darus.


Bila tengok semua gambar-gambar ni, rasa macam "kewanitaan" sangat sebab semua yang dalam gambar ni semua dari Kaum Hawa. Ada pula yang senyum "manjang", ada yang serius macam tengok filem "duarius"(macam tak happy je dapat hadiah)..ada yang gaya ala-ala model "Sabun Daia (Menghapuskan Kotoran)"..hukhuk..Ada pula yang bersinar-sinar..."Alamak! Sakitnya mata..matahari dekat sangat ke...?"..Tapi walau apapun gaya, tahniah buat para pemenang. Lepas ni biar Kaum Adam pula yang menang..

#Gambar penulis takde sebab comel sangat..tetiba macam cantik sangat Library PMS ni dalam gambar..

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment