Berita PMS Sekali Lagi Di Akhbar Tempatan!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah onAssalammu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Selamat bertugas dan selamat memulakan sesi baru pembelajaran buat semua warga Politeknik Muadzam Shah khususnya kepada para pelajar politeknik. Kali ini, penulis ingin kongsikan artikel "Penuntut Politeknik Buang Undi Pilih JPP" yang telah disiarkan di akhbar Sinar Harian minggu lepas.


Sedikit kupasan dari akhbar berkenaan;
"Dianggarkan lebih 1000 penuntut membuang undi dengan menyaksikan 17 calon bersaing untuk merebut tujuh kerusi umum dipertandingkan. Bermula dengan perang poster seminggu lalu, calon turut membentangkan manifesto masing-masing supaya penuntut dapat membuat keputusan tepat. Tahniah diucapkan kepada semua telah dipilih. Jalankan tanggungjawab anda sesuai dan setimpal dengan amanah yang diamanahkan".

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment