Sistem PRA Pendaftaran Secara Online (E-Enrol)!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on


Sistem pra pendaftaran secara online atau dikenali sebagai e-Enrol diwajibkan kepada semua pelajar politeknik semester dua dan ke atas termasuk pelajar yang akan menjalani latihan industri. Proses pra pendaftaran perlu dilakukan oleh pelajar sebelum membuat pembayaran yuran pengajian dan melapor diri di Politeknik. Pelajar yang akan menjalani latihan industri perlu membuat pra pendaftaran sebelum melapor diri di industri

Semua pelajar politeknik WAJIB membawa slip e-Enrol semasa melapor diri/ mendaftar kursus. Pihak Politeknik diminta untuk tidak meneruskan proses melapor diri atau mendaftar kursus pengajian sekiranya pelajar tidak membawa slip e-Enrol.

Sila layari Sistem PRA Pendaftaran Secara Online (E-Enrol) untuk membuat pendaftaran

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment