PMS di Harian Metro Hari Ini!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on


Assalammu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..

Sudah agak lama tidak mengemaskini data dan artikel baru blog PMS ini. Sibuk dengan pelbagai aktiviti menyebabkan blog ini tidak dapat dikemaskini. Namun begitu, blog ini akan kembali aktif bermula hari ini. InsyaAllah.

Alhamdulillah selepas beberapa ketika, Politeknik Muadzam Shah kini sudah mula dikenali. Selain sering diketengahkan dalam ruangan media massa dengan pelbagai artikel dan pendedahan kepada dunia luar, Politeknik Muadzam Shah (PMS) sekali lagi muncul dalam satu ruangan di Harian Metro pada hari ini. Pada kali ini artikel yang membawa tajuk Jentera PMS Ke-5 Terbaik memasuki ruangan media tempatan.

Tahniah diucapkan.

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment