Terkini: Semak Keputusan Peperiksaan Online Politeknik Muadzam Shah!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on


Selamat datang ke bahagian semakan Keputusan Peperiksaan Online Politeknik Muadzam Shah. Sukacita dimaklumkan, para pelajar Sesi Jun 2012 (Semester 2 hingga 6) Politeknik Muadzam Shah kini sudah boleh menyemak keputusan peperiksaan secara online di alamat: Semak Keputusan Peperiksaan Online Politeknik Muadzam Shah (Semakv2).

Anda perlu memasukkan Nombor Kad Pengenalan dan Nombor Kad Matrik untuk mendapatkan keputusan peperiksaan anda secara online. Difahamkan, para pelajar sudah boleh menyemak keputusan peperiksaan mereka bermula dari pukul 5.00 ptg (10 Disember 2012). Segala kesulitan amat dikesali.**

Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik

Anda juga boleh menyemak keputusan peperiksaan melalui satu lagi aplikasi Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik Muadzam Shah melalui SPMP: Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik Muadzam Shah. Anda diperlukan untuk login dan pergi ke bahagian link PEPERIKSAAN. Untuk aplikasi ini hanya pelajar Sesi Jun 2012 (Semester 1) sahaja yang boleh mengakses dan menyemak keputusan mereka.

**Pengesahan dari Unit Peperiksaan dan Unit Teknologi Maklumat dan Komunikasi (UICT)

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment