Terbaru - Semak Keputusan Peperiksaan Sesi Disember 2012 Online!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on


Keputusan Peperiksaan Sesi Disember 2012 kini boleh disemak apabila sistem semakan melalui online sudah dikemaskini dan dipaparkan bermula pada 28 Mei 2013 (Selasa) jam 11.00 pagi. Anda boleh menyemak keputusan peperiksaan melalui aplikasi Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik Muadzam Shah melalui SPMP: Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik Muadzam Shah

Pelajar bagi kursus DPM 5, TPM 5, DPM 6, PPM 6, PPM 7 dan QPM 7 akan dipaparkan di Sistem Keputusan Peperiksaan Online PMS.Anda perlu memasukkan Nombor Kad Pengenalan dan Nombor Kad Matrik untuk mendapatkan keputusan peperiksaan anda secara online. Difahamkan, para pelajar sudah boleh menyemak keputusan peperiksaan mereka bermula dari pukul 11.00 pg (28 Mei 2013).

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment