Makluman Buat Semua Warga Politeknik Muadzam Shah!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah on

Assalammua’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Wa Maghfiratuh Wa Ridwanuh..

Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. Alhamdulillah marilah kita sama-sama panjatkan doa dan rasa syukur kerana kita masih lagi diberikan kesempatan untuk terus hidup dalam dunia yang sementara ini.

Makluman buat semua warga Politeknik Muadzam Shah, pihak administrator Blog Politeknik Muadzam Shah mengalu-alukan sebarang artikel untuk diletakkan di dalam Blog PMS ini. Jika sekiranya terdapat artikel-artikel menarik, cerpen, sajak, syair, pantun mahupun artikel hal-hal berkaitan dengan pelajaran, aktiviti-aktiviti yang berlaku di PMS ataupun sebarang artikel yang bermanfaat buat semua pembaca. Ini merupakan berita baik buat anda semua, setiap artikel menarik anda akan diletakkan di dalam blog ini dan akan dkreditkan atas nama anda.

Anda boleh berbuat demikian dengan menghantar emel ke:-

azri@pms.edu.my
*Sila sertakan nama, No. Kad Pengenalan dan Jabatan/ Unit atau No. Kad Matriks
 
Sebarang pertanyaan dan maklumbalas berkenaan dengan blog ataupun artikel, anda boleh kemukakan melalui emel dan segala usaha anda didahului dengan jutaan terima kasih.

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment