Tahniah! CCE2014 Innovation Competiton!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah onPoliteknik Muadzam Shah telah menghantar 3 penyertaan ke Pertandingan CCE2014 Innovation Competiton yang berlangsung di Politeknik Seberang Perai pada 24  - 25 Jun 2014. Pasukan PMS mencatat kejayaan cemerlang dengan meraih 1 pingat Emas dan 1 pingat Perak.


Pingat Emas telah disumbang oleh mobile apps e-Iqra’ yang dibangunkan oleh pelajar Lyana Binti Mukiar, Muhammad Asyraf Qusyairi Bin Shaharin dan Muhammad Syahmi Bin Jaafar manakala pingat Perak disumbang oleh mobile apps IntelliHome yang dibangunkan oleh Azan Faiz Bin Ahmad Noor, Muhammad Syariff Bin Aripin dan Nur Azilarina Bini Mohd Termezai. Setinggi-tinggi tahniah diucapkan kepada semua pelajar yang berjaya mengharumkan nama PMS. Semoga kejayaan ini menjadi pemangkin kepada kejayaan akan datang.

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment