PMS Lakar SEJARAH Ke Grand Finale Liga Futsal IPT 2013 - Tahniah!

Ditulis oleh; Politeknik Muadzam Shah onPada 5 - 8 September 2013 yang lalu, bertempat di  Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) berlangsung Kejohanan Liga Futsal IPT (Piala Menteri) peringkat suku akhir yang menyaksikan sebanyak 18 pasukan lelaki dan 9 pasukan wanita dari IPT Sarawak, Sabah dan Semenanjung berentap. 


Tahniah buat pasukan futsal Politeknik Muadzam Shah yang berjaya melakar sejarah layak ke Grand Finale yang akan diadakan di UIAM, Gombak nanti. Politeknik Muadzam Shah layak ke Grand Finale apabila menduduki tangga ke 10 dari 59 pasukan IPT seluruh Malaysia. Untuk itu, sebanyak 16 pasukan akan berentap pada final nanti yang akan dijadualkan pada 9 - 13 Oktober 2013. Tahniah buat pasukan Futsal Politeknik Muadzam Shah.

Mengenai Penulis:

Azri Abd. Rajid mula terlibat dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007. Beliau sebenarnya berasal dari Keningau, Sabah dan kini menabur bakti di Politeknik Muadzam Shah, Pahang.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Twitter | Facebook

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment